آموزش پختن غذا با فیله مرغ

پخت غذاهای متنوع با مرغ ، یکی از نیازهایی است که هر آشپزی باید آن را فرا بگیرد . تنوع در غذا و پخت غذاهای جدید و خوشمزه اطرافیان شما را شگفت زده خواهد کرد . با ما همراه باشید تا آموزش پختن غذا با فیله مرغ را در مجله ی آشپزی نودی به شما ارائه کنیم .

روش ها و آموزش پختن غذا با فیله مرغ

مرغ گریل شده با سالسای آووکادو

مناسب برای : ۴ نفر

IMG_1137-11-1024x1024 آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

مواد لازم برای تهیه مرغ با سالسا :

  •     فیله مرغ (بدون پوست و استخوان): ۴ عدد
  •     پوست لیمو سنگی (رنده شده): یک ق س
  •     آب لیمو تازه: یک سوم پیمانه
  •     عسل: یک و یک دوم  قاشق چای خوری
  •     روغن زیتون: یک چهارم پیمانه (مقداری برای چرب کردن گریل)
  •     برگ گشنیز (خرد شده): یک سوم پیمانه
  •     فلفل سیاه : به مقدار لازم
  •     سیر: ۳ حبه
  •     نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سالسا:

  •     آووکادو (نگینی خرد شده): یک و نیم عدد
  •     گوجه فرنگی (خردشده): ۲ عدد
  •     پیاز قرمز (خرد شده): یک دوم پیمانه
  •     سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
  •     فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  •     آب لیمو ی  تازه: یک قاشق سوپ خوری
  •     نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ با سالسا :

با استیک کوب سینه های مرغ را خوب بکوبید تا نرم شوند سپس آب لیمو ، روغن زیتون ، پوست لیمو رنده شده ، عسل ، برگ گشنیز ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل سیاه را خوب با هم مخلوط نمایید . سینه های مرغ را در این مخلوط به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید . مرغ طعم دار شده را در گریل از قبل چرب و گرم شده ، کباب کنید و سالسا را روی آن ریخته و تزیین کرده و سپس سرو کنید .

سالسا را چگونه تهیه کنیم :

آووکادو، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و آب لیموترش را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید، سالسای شما آماده است .

خوراک فیله ی مرغ با قارچ

مواد لازم برای تهیه فیله ی مرغ

  • سینه ی مرغ : دو عدد بزرگ
  • قارچ : ۲۵۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۷ حبه متوسط
  • پودر کاری : یک ق مرباخوری
  • آب لیمو : ۴ ق غذا خوری
  • زعفران دم شده : یک لیوان
  • نمک : به مقدار دلخواه

طرز تهیه خوراک فیله مرغ با قارچ :

سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و سپس پیاز را خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم وقتی طلایی شد سیرها را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . سینه های مرغ را به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و تا حدی که رنگ مرغ ها سفید شود ، سرخ می کنیم . یک لیوان زغفران،  پودر کاری و آب لیمو و نمک را به مرغ هااضافه می کنیم . وقتی مرغ پخته شد ، قارچ خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا حدی که آب آن خشک شود روی اجاق بماند . ( می توانید مقدار قارچ را به سلیقه ی خودتان کم یا زیاد کنید .)

Chicken-Breast-with-Sauteéd-Mushrooms_ad76mz آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

مرغ بریونی

  •     مرغ کامل (با پوست باشد بهتر است ) : ۱ عدد متوسط
  •   پیاز : ۳ عدد
  • سیر: ۵-۶ حبه
  • آب لیمو  تازه : ۱ عدد
  • رنده پوست لیمو : ۱ عدد
  • روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق سوپخوری
  • کره : ۵۰ گرم
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • ادویه لیمو فلفلی : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ بریونی برای چهار نفر

بهتر است پوست مرغ بدون پارگی و سالم باشد تا ظاهر غذا پس از آماده شدن ، زیباتر به نظر برسد ؛ اما اگر پوست آن کاملا سالم نبود هم ایرادی نداره و در مزه مرغ تاثیری ندارد . البته مرغ بریانی نیازی به دوختن شکم ندارد ، چون شکم آن پر نمی شود . برای تهیه این غذا ، ایتدا مرغ را کامل شسته و تمیز کنید ، سپس اجازه دهید به طور کامل خشک شود . پیازها را به صورت درشت خلالی کنید و سیر ها رو خرد نمایید ، سپس نمک ، ادویه و یک قاشق از زغفران و روغن مایع و آبلیمو و پوست لیمو را به پیاز و سیر اضافه کنید .  طعم مرغ با ادویه لیمو و فلفل ، خیلی خوشمزه اس که حتما باید امتحان کنید . پوست لیمو و آب لیمو هم باعث طعم دار شدن بهتر مرغ می شود .

perfect-roasted-chicken-mscs109_horiz آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

در ظرف مناسبی یک فویل پهن کنید و مرغ را داخل آن قرار دهید . با مخلوطی که آماده کرده اید داخل شکم مرغ و قسمت های بیرون مرغ را به صورت کامل بپوشانید . می توانید روی مرغ را هم فویل بکشید و بگذارید دو ساعت در یخچال بماند تا خوب مزه دار شود . البته می توانید اگر زمان نداشتید همان موقع  مرغ را با فویل روی ظرف داخل فر قرار بدهید .

باید فر را از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید و روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید . طبقه وسط فر نیز برای گذاشتن مرغ خوب است . مدت زمان پخت مرغ ، دو ساعت است که بهتر است چند باری به آن سر بزنید تا از سوختن آن جلوگیری شود .

piciVovBJ آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

در انتها این فیلم را ببینید تا ۱۱ دستور پخت ساده مرغ را فرا بگیرید

مطالب مرتبط: