آموزش کامل طرز تهیه خورش غوره

آموزش کامل طرز تهیه خورش غوره

خورش غوره , طرز تهیه خورش غوره , پخت غذای خورش غوره

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش غوره را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد اولیه برای خورش غوره :

 گوشت خرد شده : نیم کیلو گرم

پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری

غوره : 350 گرم

نعنا و جعفری : یک کیلوگرم

روغن و نمک : به میزان لازم

طرز تهیه خورش غوره :

گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

خورش آلو و اسفناج , طرز تهیه خورش آلو و اسفناج , پخت غذای خورش آلو و اسفناج

منبع : tebyan.net

آموزش کامل طرز تهیه خورش غوره

نوشته آموزش کامل طرز تهیه خورش غوره اولین بار در نمکستان پدیدار شد.

نمکستان